Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro betraktes som en biostimulator – den fremmer hudens naturlige produksjon av kollagen og elastin, noe som resulterer i en fastere hud og en reduksjon i synlige rynker.

Dens hovedoppgave er å reparere og revitalisere huden. Behandlingens effektivitet er støttet av kliniske studier. Jalupro er ikke en tradisjonell filler. Den tilfører ikke unødvendig volum til huden, men fukter den dypt innenfra. Behandlingen er rask og effektiv, med minimal nedetid. Injeksjonene utføres med en 6 punkts teknikk rett under huden på hver side av ansiktet, noe som fører til mindre ubehag for pasienten. Behandlingen har få bivirkninger, og risikoen for synlige blåmerker eller andre komplikasjoner er minimal. De fleste kan gå rett tilbake på jobb etter behandlingen, men man kan oppleve små hevelser som ser ut som myggstikk i opptil 24 timer etter behandlingen. Hvor mange behandlinger man trenger avhenger av utgangspunkt og ønsket resultat. For noen holder med 1 behandling som f.eks. kan gjentas etter 6 mnd, mens andre trenger en kur på 4 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Priser:

Hudforyngelse med Jalupro Super Hydro 3790,-
Jalupro Super Hydro kur 12990,-
Hudforyngelse med Jalupro Super Hydro
3790,-
Jalupro Super Hydro kur
12990,-

Ofte spurte spørsmål om Jalupro Super Hydro

Hva er Jalupro Super Hydro?

Jalupro Super Hydro er en injiserbar løsning som inneholder en blanding av hyaluronsyre, aminosyrer, og peptider. Disse ingrediensene arbeider sammen for å forbedre hudens elastisitet, fasthet, og hydrering. Behandlingen er ideell for personer som ønsker å forbedre hudens tekstur, redusere fine linjer og rynker, og oppnå en generell hudfornyelse.