Microblading

Microblading

Vil du ha perfekte bryn til en hver tid?

Microblading er en tatoveringsteknikk der et lite håndholdt verktøy laget av flere bittesmå nåler brukes til å tilsette semi-permanent pigment i huden. Verktøyet er mye tynnere enn det som brukes med vanlig permanent makeup. På denne måten vil resultatet bli mer naturlig og du vil få en type 3D effekt på hårene.

Selv om behandlingen kan tas av de alle fleste, kan du ikke utføre behandlingen om du går på blodfortynnende medisiner, er gravid, ammer, har diabetes eller har permanent makeup fra før.

Vil du slippe å tegne bryn hver morgen, men samtidig få et naturlig resultat. Da er Microblading perfekt for deg. Vi kan også legge til skygge om du ønsker.

Priser:

Microblading inkl. touch up etter 4 uker 5599,-
Touch up (innen ett år) 2500,-
Konsultasjon (15min) Gratis
Touch up innen 6 mnd 1800,-
2nd Touch up (innen 6 uker) 700,-
Shading/skygge i tillegg til microblading 600,-
Microblading inkl. touch up etter 4 uker
5599,-
Touch up (innen ett år)
2500,-
Konsultasjon (15min)
Gratis
Touch up innen 6 mnd
1800,-
2nd Touch up (innen 6 uker)
700,-
Shading/skygge i tillegg til microblading
600,-

Ofte spurte spørsmål om Microblading

Hva er Microblading?

Microblading er en semi-permanent kosmetisk tatovering for øyenbryn som ser ut som individuelle øyenbrynshår. Det brukes ikke vanlig tattooveringsmaskin, men heller en penn med 14 blader som holder pigmentet. Denne pennen brukes til å penetrere det øverste hud-laget og lager ett og ett individuelt hår slik at resultatet ser veldig naturlig ut. Før utførelsen av microblading bør man ha en konsultasjon, deretter kommer man tilbake for selve utførelsen og så er det tilbake igjen 1 måned etter at microblading-en er utført for å eventuelt gjøre noe med farge eller tilføre flere «hårstrå». Vi bruker alltid hansker og munnbind under behandlingen.

Det er mulighet for å legge skygge mellom hårstråene for mer dybde og dimensjon..

Hvor lenge er varigheten på Microblading?

Microblading er som nevnt en semipermanent tatovering som vil forsvinne innen 12 måneder avhengig av hudtype. Hvor lenge det vil holde i din hud, er umulig å svare på. Det er mange faktorer som spiller inn når det kommer til holdbarheten av tatoveringen. Noen av faktorene er : hudtype og hvordan huden bryter ned pigmentet, hormoner, etterbehandling, div ansiktbehandlinger, soling, og om man tar påfyll eller ikke. Har du fet/kombinert hud eller dehydrert hud vil ikke huden holde på pigmentene like godt og man vil trenge flere touchups. Hårstråene som blir laget kan også gro litt mer uklare om man har fet hud, enn ved f.eks normal/tørr hud.

Kan jeg ta Microblading?

Du må være over 18 år for å få utført denne behandlingen. Vi kan dessverre ikke utføre behandlingen om du har noen av disse følgende helsetilstandene: utfordrende hudsykdommer, gravid, ammende, medisin for høyt blodtrykk, blodfortynnende, diabetes, hiv eller andre sykdom.

NB! Om du bruker medisin for høyt blodtrykk, blodfortynnende må du konsultere med fastlege om du eventuelt er kandidat for denne behandlingen

Hva må jeg gjøre etter min Microblading time?

Som ved all penetrering av huden er det en risiko for å få infeksjon. Derfor er det utrolig viktig at man følger de instruksene som blir gitt i kontrakten man skriver under på før behandlingen blir utført. I løpet av de første ukene etter behandlingen bør du unngå offentlig bading, soling, solstudio, badstue, skjønnhetsbehandlinger og intens trening etterfulgt av svette (sportsaktiviteter), og kontakt med støv (husarbeid o.l.). Det vil oppstå tørre flass flak som ikke skal plukkes på for å bevare fargen. Fargeintensiteten kan endre seg, og de første syv dagene etter behandling ser øyenbrynene opp til 40% mørkere ut og 10-15% tykkere ut enn sluttresultatet.

Pris?

Det koster kr 4599 inkl 1 touchup
Microblading med skygge koster kr 5199

Oppfølgingstime er gratis og blir satt opp etter din første time. Denne skal utføres innen 6 uker.
Vi tar ikke påfyll om du har tatt microblading en annen plass. Da regnes dette som førstegangsbehandling.

Er formen borte eller ikke tydelig nok er det ikke touchup time lengre, og du må da betale ordinær pris.

Vi har 24 timers avbestilling på våre behandlinger.

Møter du ikke opp til din time eller avbestiller samme dag vil du bli fakturert for behandlingen i sin helhet.

Krav og vilkår for utførelse av behandling

Før din time hos oss er det viktig at du har lest og forstått vilkårene for microblading. Vi har 18 år aldergrense og du må kunne vise frem gyldig legitimasjon. Du kan ikke bli behandlet om du har noen av punktene som er nevnt over. Du kan ikke konsumere alkohol, smertestillende, eller ta blodfortynnened dagen før, eller samme dag som behandlingen. Dette kan føre til at du ikke får utført din behandling hos oss og du vil bli fakturert for timen i sin helhet.

Er du usikker på som du kan ta microblading send en epost til sw@siljesbeautysalong.no så hjelper vi deg . Vi bruker kun engangsutstyr igjennom hele behandlingen. Silje som utfører behandlingen er PhiBrow sertifisert Artist