Vipper og Bryn

Vipper & Bryn

Forming av bryn – Farge vipper – Farge Bryn

Brynstyling er en kunst i seg selv. Vi anbefaler å gå til en brynstylist for å farge bryn / vipper profesjonelt. Våre brynstylister er langt over gjennomsnittet interessert i vipper & bryn. Vi setter derfor alltid av ekstra god tid til stell og styling av bryn, og benytter både voks og pinsett under forming av bryn. Fargen blandes slik at den passer spesielt for deg, slik at du får den perfekte nyansen. Det anbefales å stelle vippene & brynene regelmessig, ca en gang pr. måned vil være ideelt.

Priser:

Farging av vipper 350,-
Farging av bryn 350,-
Farge og forming av bryn 495,-
Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn 595,-
Forming av bryn 295,-
Farging av vipper & bryn 495,-
Farge vipper & forme bryn 495,-
Farging av vipper
350,-
Farging av bryn
250,-
Farge og forming av bryn
495,-
Farging av vipper og bryn, samt forming av bryn
590,-
Forming av bryn
295,-
Farging av vipper & bryn
495,-
Farge vipper & forme bryn
495,-

Ofte spurte spørsmål om brynstyling

Hva er farging av bryn?

Før vi starter med farging av bryn har vi alltid en konsultasjon om hvordan du ønsker fargen skal se ut. Om du ønsker et naturlig utseende eller noe mørkere farge. Fargen legges på hårene og hvor lenge den skal stå på, er avhengig av ønsket sluttresultat. Når man farger bryns hårene får man også med alle de lyse dunhårene slik at vi lager brynene tykkere.

Hva er forming av bryn?

Vi har alltid en konsultasjon før vi forme brynene dine. Her snakker vi om form, tykkelse og lengde på bryn. Dette blir vi enige om før vi starter behandlingen. Vi former bryn med voks i vår salong. Dette er for å fjerne alt av lyse dunhår slik at det ikke blir noe hår igjen som er utenfor brynets form. Er det noen hår igjen etter voks, nappes disse ut med pinsett.

Hva brukes under farging og forming?

Vi bruker merke som RefectoCil og Intensive når vi skal utføre farging av bryn. Hvilke merke vi velger å bruke er avhengig av hvor sterkt man vil fargen skal vise. Vi bruker varm voks og strips til å fjerne hår.

Hvem passer farging og forming av brynene for?

Dette passer for absolutt alle som har ekstra bryn man vil ha bort og som vil ha litt mer definerte bryn. Det passer også for deg som har tynne bryn og ønsker mer fylde, eller for deg som ønsker en litt mer sminket look men samtidig naturlig.

Hvor lenge varer fargen?

Fargen varer ca 4 uker. Da er det på tide med ny oppfrisking av farge.

Hvem kan ikke farge vipper/brynene?

Er du allergisk mot farge stoff eller har andre allergier som gjør at man kan reagere på farge av vipper/brynene ber vi deg om å avstå fra dette.
Om du er usikker på om du tåler farge tilbyr vi gratis test hos oss.

Hvem kan ikke vokse bryn?

Går du på sterk medisin for hudlidelse, eller krem som gjør huden tynn skal man avstå fra voks. Da kan vi tilby kun napping av bryn som er mildere for huden.